Sve što vam je potrebno za prijem Srpska TV Amerika kanala je digitalni satelitski sistem (Direct-to-Home). Digitalni satelitski sistem (Direct-To-Home) se sastoji od jedne elipsaste antene od 30 inča (tanjir), MPEG-4 | HD satelitskog risivera sa daljinskim upravljačem i audio-video kablovima (HDMI i RCA kablovi) plus smart kartice autorizovane od strane EURO World Network Irdeto II.
 
Možete kupiti kompletan satelitski sistem klikom na Kupovina na našem web-site-u, besplatnim pozivom na 1.888.768.4788 možete razgovarati sa predstavnikom call centra SrpskaTV Amerika ili možete kontaktirati ovlašćene lokalne instalatere i prodavce.
 
Satellite receiver   Satellite Antenna

Direct-To-Home digitalna satelitska oprema obuhvata:

75 (cm) elipsastu satelitsku antenu (tanjir)
Dual output Ku-Band LNBF (niskošumni blok konvertor sa dva izlaza)
Uputstvo za montažu

Kliknite ovde za preuzimanje uputstva za montažu (pdf)

HD Digitalni satelitski risiver MPEG-4 (DVB-S/2)
Daljinski upravljač sa baterijama (2 x AAA)
HDMI kabal (1.2m) + RCA kabal (2m)
Irdeto smartkartica
Uputstvo za upotrebu

Kliknite ovde kako bi ste preuzeli uputstva za upotrebu (pdf)

Warranty
Garancija na opremu

 
Sva satelitska oprema SrpskaTV Amerika ima garanciju od (1) godinu dana. Imate mogućnost da dokupite i produženu garanciju po ceni od $5.25/mesečno = $ 63.00/godišnje. Produžena garancija pokriva satelitsku opremu i usluge instaliranja za period od tri (3) godine od dana aktivacije. Produžena garancija se mora kupiti u roku od trideset (30) dana od dana aktivacije.