Najbolji filmovi i serije iz Makedonije.Sa ogromnim izborom Vaših omiljenih makedonskih kanala, imaćete osećaj kao da nikada niste ni otišli
od kuće. Bez obzira koje ste godište, pronaći ćete baš ono što tražite; omiljene klasike, nova izdanja,
popularne TV serije, koncerte, političke komentare i crtane filmove koje će vaša deca obožavati.

Srpska TV Amerika je „kupovina na jednom mestu„ najboljih zabavnih, informativnih i sportskih
programa iz regiona, uključujući bosanske, hrvatske, srpske i druge programe.

Ako ste sportski fanatik, filmofil ili vam jednostavno nedostaje domovina, Srpska TV Amerika vam nudi
program koji je savršen za vas i vašu porodicu.

Pretplatite se danas i počnite da uživate u svojim omiljenim domaćim TV sadržajima.

 


 
 
 • MRT 1 & MRT 2
  MRT je Sjevernoamerički pružatelj Makedonske Radio Televizije, nacionalnog javnog servisa Republike Makedonije. Programsku shemu MRT-a čine emisije o makedonskoj povijesti, kulturi i naslijeđu, kao i informativni, sportski i zabavni programi. MRT svakodnevno nudi Makedoncima koji žive u Sjevernoj Americi najnovije zabavne emisije iz Makedonije uključujući i vijesti uživo iz Skoplja u trajanju od 30 minuta.
   
 
 
 • ALFA TV
  ALFA TV je privatni makedonski kanal sa odličnom programskom shemom koja uključuje makedonske serije, kvizove, talk show-e, sapunice, dječje emisije, vijesti i goruće teme za sve Makedonce koji žive širom svijeta. ALFA TV kanal dopunjava kanal MRT i nudi širok spektar sadržaja za svakodnevno uživanje.
 
 
 
 • ERA TV
  ERA TV je raznolik kanal, koji 24 sata emitira najbolji TV sadržaj. ERA TV pored svakodnevnog emitiranja vijesti uživo, nudi i širok spektar dugometražnih filmova, zabavnih emisija, TV serija, kako filmova novijih datuma tako i klasika, talk show-a, komedija te još mnogo toga.
 
 
 
 • KLASIK TV
  KlasikTV je 24-satni komercijalni kanal sa besplatnim filmovima iz regije; sa pregršt vrhunskih dokumentaraca, TV serija i klasičnih hit filmova, upotpunjen originalnim filmskim najavama. Povremeno, kanal prikazuje modernizirane verzije starih filmova, naročito nijemih filmova koji su upotpunjeni glazbom novijeg aranžmana. Također, između dugometražnih filmova emitiraju se i specijalne emisije o glumcima i glumicama klasičnih filmova.