NEXTV

Srpska TV Amerika se udružila sa iON kako bi ponudila novu dimenziju televizije; iON (IPTV) platforma u Severnoj Americi.

iON je konzorcijum između eMedia Network i Ethnic Channels Group. iON trenutno ima preko 75 kanala, emitujući najbolji program iz raznih zemalja, pružajući usluge sledećim zajednicama: Arapskim, Hispanskim, Nemačkim, Ruskim, Ukrajinskim, Albanskim, Bosanskim, Hrvatskim, Srpskim, Makedonskim, Grčkim, Izraelskim, Filipinskim, i Vijetnamskim. iON platforma je pokrenuta 2009 u Severnoj Americi a skoro je pokrenuta i u Australiji i Novom Zelandu u 1.mesecu 2012.

iON je distributivna platforma nove dimenzije koja se oslanja na distributivne medije bez granica. iON planira da se proširi i na Evropu i da poveća broj kanala na više od 100 ulazeći u dugoročna strateška partnerstva sa medijskim kućama i provajderima sadržaja.

 
iON nudi visokokvalitetni video i audio sadržaj kućnim, poslovnim ili portabl uređajima koristeći njihovu postojeću internet konekciju. IPTV platforma nudi striming video i audio ili televizijsko emitovanje bilo kojoj platformi ili medijskom uređaju. Kombinacija naše tehnologije kodiranja, striming media servera i set-top-box uređaja ili dekodera nudi efikasno i sveobuhvatno rešenje.
 
Usluge uključuju:
IPTV Devices

Lokalni izveštaj o vremenu
Elektronski vodič za programe (EPG)
Video na zahtev (VOD)
Više izbora - neograničeno
Sigurna i pouzdana enkripcija
Brza i jednostavna instalacija
Tačan, pouzdan, i ekonomičan

1080p HD video
Bežična i kablovska konekcija
Radi sa bukvalno bilo kojim TV-om
ili portabl uređajem.