Srpska TV Amerika ima pristup najvećoj nezavisnoj nacionalnoj mreži za instaliranje satelitskih sistema. Mi obezbeđujemo, tamo gde je to moguće, višejezičnu uslugu u većini naseljenih mesta ciljnog tržišta širom Severne Amerike. Naši stručni instalateri satelitskog sistema dolaze u ugovoreno vreme, ljubazni su i donose sa sobom sve što je potrebno za instalaciju programa i aktivaciju vaše Srpske TV Amerika. Oni će propisno instalirati vaš tanjir, montirati svu potrebnu opremu i posvetiti vam vreme dok ne budu sigurni da znate kako da koristite vaš novi satelitski sistem.
 
Instalacija satelita od strane profesionalaca
 
Nema potrebe da brinete o tome kako da instalirate Direct-To-Home satelitski sitem; postoji na hiljade profesionalnih instalatera širom Sjedinjenih Država i Kanade koji će vam rado instalirati vaš sistem. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri nalaženju lokalnog instalatera, slobodno nas možete pozvati na 1.571.209.5926 ili nam poslati e-mail na technic@serbiantv-america.com i mi ćemo vam svakako pomoći.
 
Instalacija satelita od strane vas samih
 
Ukoliko ste vešti ili znate nekoga ko jeste, možete sami instalirati Direct-To-Home satelitski sistem za prijem Srpska TV Amerika kanala. Direct-To-Home satelitski sistem se isporučuje zajedno sa paketom koji sadrži detaljno uputstvo za instalaciju. Paket sadrži sve informacije koje su vam neophodne kako bi instalirali vaš Direct-To-Home satelitski sistem.
 
Kliknite ovde za preuzimanje uputstva za instalaciju. (pdf)
 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, konsultujte svog lokalnog instalatera ili kontaktirajte naš tim za podršku na technic@serbiantv-america.com ili nas pozovite na 1.571.209.5926 i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo preko telefona.
 
Instalacija IPTV od strane vas samih
 
Instalacija Srpska TV Amerika IPTV risivera je BESPLATNA i LAKA i potrebno je samo 10 do 15 minuta vašeg vremena. Srpska TV Amerika RoKu IPTV risiver je „uključi i koristi“ ; što znači da vi jednostavno pratite „korak-po-korak“ iz uputstva za priključivanje Roku IPTV risivera a ostatak posla će on sam odraditi. To je zaista tako jednostavno.
 
Kliknite ovde za preuzimanje uputstva za instalaciju Roku 2.(pdf)
 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć pri instaliranju ili montiranju vašeg RoKu IPTV risivera, kontaktirajte naš tim za podršku na technic@serbiantv-america.com ili nas pozovite na 1.571.209.5926 i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo preko telefona.