Uvek smo u potrazi za talentovanim ljudima koji bi se pridružili našem timu!
 
Ukoliko ste inovativni, profesionalni i strastveni u vezi sa vašim poslom, želite izazove i kompaniju koja ume da nagradi vaš trud i rad, Srpska TV Amerika je pravo mesto za vas.
 
OTVORENA RADNA MESTA
 
Lokacija: Murrieta/Temecula, Kalifornija
Radno mesto: Predstavnik korisničke službe sa znanjem srpskog, bosankog i hrvatskog jezika.
 
Opis radnog mesta: Tražimo honorarne radnike (sa mogućnošću stalnog zaposlenja) na poziciji Predstavnika Korisničke Službe sa znanjem srpskog, bosankog i hrvatskog jezika, 25 sati nedeljno. Osnovne odgovornosti: Odgovaranje na pozive klijenata, odgovaranje na e-mailove klijenata, pomoć pri potraživanjima, slanje narudžbi, arhiviranje dokumenata, pomoć pri marketinškoj pošti, slanje cirkularnih pisama, unošenje podataka klijenata, putne rezervacije, itd...
 
Kvalifikacije i osobine: Morate imati diplomu gimnazije, ili slično, poželjna je fakultetska diploma. Odlične veštine pismene i usmene komunikacije na engleskom i srpskom jeziku, odlično poznavanje kompjuterskih aplikacija. Morate biti sistematičani, motivisani, veoma organizovani i morate imati dobre organizacione i veštine praćenja. Poželjno iskustvo u marketingu i promocijama. Minimalna mogućnost putovanja.
 
SrpskaTV Amerika je kompanija u razvoju i u potrazi je za "pravim" ljudima koji bi se pridružili našem timu. Ukoliko ste zainteresovani da istestirate svoj talenat u jednoj zaista jedinstvenoj kompaniji, želimo da nam se javite. Ukoliko smatrate da je neko od gore navedenih radnih mesta pravo za vas, molimo vas da nam pošaljete svoju biografiju.
 
Kontakt informacije:
 
SrpskaTV Amerika
23811 Washington Ave. Suite 110
Murrieta, CA 92562 U.S.A.
Tel: + 1.571.209.5926
 
EMITOVANJE VAŠEG SVETA