NAŠA VIZIJA
 
Sačuvati kulturni indentitet i promovisati razumevanje sveta.
 
NAŠA MISIJA
 
Povezivanje srpskog naroda u Severnoj Americi sa najboljim informativnim i zabavnim programima iz njihove domovine.
 
KO SMO MI
 
SrpskaTV Amerika je podružnica u potpunom vlasništvu EURO World Network, Inc-a.; Ekskluzivni zastupnik ove Medijske kuće za Severnu Ameriku; odogovorna za njihov sveukupni Marketing i Distributivnu Strategiju medija koje nude.
 
Posvećeni smo tome da našim klijentima i poslovnim partnerima obezbedimo samo najbolje preko usluga koje nudimo kao i preko našeg osoblja, tako što podstičemo članove našeg tima da budu kreativni, inovativni i timski orijentisani, kao i da progresivnim zajedničkim radom unaprede našu kompaniju, našu zajednicu kao i same sebe.
 
Služimo jedinstvenoj mešavini kultura koje egzistiraju u Severnoj Americi.
 
ČIME SE BAVIMO
 
SrpskaTV Amerika zajedno sa Srpskim Medijskim kućama i Provajderima sadržaja radi na tome da zadovolji neospornu potrebu među srpskim narodom širom sveta, da se razvija i održi snažne veze sa svojim kulturnim nasleđem.
 
Zajedničkim snagama pružamo srpskom narodu u Severnoj Americi jedinstvenu i dostupnu multikulturalnu vezu sa njihovom zemljom, tako što im nudimo televizijski i radio program vrhunskog kvaliteta, direktno iz njihove zemlje u njihove dnevne sobe - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.
 
Mi merimo svoj uspeh kroz uspehe naših Medijskih partnera!
 
EMITOVANJE VAŠEG SVETA